Krem do stóp przeciw pęknięciom z olejkiem z orzechów włoskich i ekstraktem z babki szerokolistnej. Ekstrakt z babki szerokolistnej i alantoina stwarzają optymalne warunki do regeneracji miejsc przerwania ciągłości skóry.
Olejek z orzechów włoskich, bogaty w witaminę E, zmiękcza zgrubiały naskórek i działa kojąco. Doskonały dla osób o wysuszonej i pękającej skórze pięt. Chroni skórę stóp i pięt przed jej nadmiernym wysychaniem, rogowaceniem, pękaniem oraz złuszczaniem.
Sposób użycia:
- na dokładnie oczyszczoną i osuszoną skórę stóp nałożyć niewielką ilość kremu
- delikatnie wmasować krem
Składniki (INCI):
Aqua, Paraffinum Liquidum, Urea, Cetearyl Alcohol, Palmitic Acid, Juglans Regia Seed Oil, Glyceryl Stearate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Cera Alba, Lanolin, Plantago Major Leaf Extract, Allantoin, Beta-Carotene, Helianthus Annuus Seed Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Ascorbic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Benzyl Salicylate
* Podany skład może ulec zmianie. Pełny, aktualny skład INCI znajduje się zawsze na opakowaniu.
Opinie
Ten produkt nie posiada opinii.
Zaloguj się albo stwórz konto, aby dodać opinię.